منتديات سبونج بوب سكوير بانتس
مرحبا بك زائرنا الكريم .......
يسر ادارة واعضاء منتديات سبونج بوب سكوير بانتس
ولكن اذا كنت ولد فيرجى عدم التسجيل
اما اذا كنت بنت فتفضلي بالتسجيل معنا


منتدى خاص للفتيات ولمحبين سبونج بوب
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» مسابقة افضل رسامة
الخميس يوليو 23, 2015 9:25 am من طرف MOHAMED ZITOUN

» صور غريبه للكت كات
الخميس يناير 01, 2015 12:53 pm من طرف وردة الجوجو

» اضحكوا مع لوحات السيارات هههههههه
الخميس يناير 01, 2015 12:50 pm من طرف وردة الجوجو

» صور انمي روععععععععععععععععععععععععععة اتمنى تعجبكم
الإثنين مايو 12, 2014 6:48 am من طرف naya.sha

» رحبوا فيني
الإثنين مايو 12, 2014 6:41 am من طرف naya.sha

» صــور مـسـآجــد ..}}
الإثنين مايو 12, 2014 6:38 am من طرف naya.sha

» موقع العاب سبونج بوب فقط لايفوتكم
الأحد يناير 26, 2014 12:21 pm من طرف نورالهدى9

» خليهم ينفعوك ^^
السبت يونيو 15, 2013 12:03 am من طرف لحن الروح

» يالله يابنات بسويلكم أسئله كل أسبووع وبنشوف من راح يفوز ؟؟
الإثنين مايو 27, 2013 10:05 am من طرف الامورة الصغيرة

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
منتدى
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
نجمة البحر - 725
 
غرامي سبونج بوب - 635
 
βҺõŘҢ - 424
 
ساندى - 357
 
سبونجي - 341
 
زهرة كونوها - 339
 
وردة الجوجو - 317
 
ورده فوشيه - 280
 
زهرة الشوكولاتهـ... - 251
 
Sponge Bob Love - 221
 

شاطر | 
 

 اكلات سهلة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سندريا
عضوة متفاعلة
عضوة متفاعلة
avatar

عدد المساهمات : 119
تاريخ التسجيل : 02/06/2011
الموقع : الاسكندرية

مُساهمةموضوع: اكلات سهلة   السبت يونيو 25, 2011 11:13 am


{ اصابع الخبز الايطـاليـه }



المقادير:

خبز فرنسي
2 فص ثوم
1/4 كوب جبن بارمازان
1/2 كوب جبن موزاريلا
2 ملعقة كبيرة زبدة



الطريقة:


1-
اول شئ اشعلي الفرن
اهرسي الثوم وضيفيه على الزبدة ودخليه في الميكرويف لمدة 30 ثانية
وبعدين قلبيهم ..

2-
قطعي الخبز الى نصفين بالطول


3-

وزعي خليط الزبدة والثوم على الخبز
ثم ضعي بالترتيب اولا الجبن البارمازان ثم الموزاريلا
وحطيهم في الفرن لمدة 20 دقيقة


4-
طلعيه من الفرن واتركيه قليلا ثم قطعيه بالعرض



وبـالعـاافيــه ...





الهامبورجر
كل الناس بتحب الهامبورجر بس بقى تقليدي اوى فى البيت و حتى لما بنخرج بناكل برضه هامبورجر... عموما جرب الطريقة دى و سلملى على هارديز
اشترى فى الأول نوع هامبورجر بالتوابل ... فيه امريكانا بالتوابل العربية و ده الى انا بفضله بس اى نوع بالتوابل هيقضى الغرض
السر فى الخلطه ... هات جبنه شيدر مدخنه و بتتباع عند اى سوبر ماركت كبير
و انت بتحمر الهامبورجر قبل ما تستوى بحاجه بسيطه حط الجبنه الشيدر عليها عشان تسيح معاها و خلى بالك الجبنه الشيدر المدخنه طعمها قوى جدا يعنى متكترش اوى... و بس حطها بقى فى العيش و عيش حياتك فى الكاتشب و يا سلام لو كاتشب حار ...
و برضه هتدعيلي
و على فكرة ممكن تعمل بالجبنه دى بيض مقلى خرافه حط قطع منها فى البيض و انت بتقليه مع صابع مقطع هوت دوج ... و مش هتقدر تغمض عينك
و فيه برضه وجبة لذيذه ساعات بعملها على الفطار مع بساطتها الشديده
هات رغيف عيش و حط فيه جبنه رومى و اربع شرايح طماطم رفيعين و حطه فى الميكرويف او الفرن او اى حاجه بتسخن....... بيبقى لذيذ جداااااا

و بس خلاص ده الى عندى عايزين نشوف بقى اختراعاتكم
قطايف رمضان



المقادير

كاس من الدقيق الأبيض
3 أكواب ماء
بيضة
ملعقة طعام خميرة بيرة
ربع ملعقة شاي سكر

الطريقه

تذاب الخميرة مع السكر في نصف كأس من الماء الدافيء وتترك جانبا حتي تختمر .
يوضع الدقيق في إناء ويتم حفره من المنتصف لوضع البيضة ثم يصب عليها الخميرة والماء

وتخفق جيداً حتى تصبح عجينة شبه سائلة وتترك حتى تخمر لمدة ساعة على الأقل .
تسخن المقلاة وتدهن بكمية قليلة من الزيت .
تؤخذ ملعقة طبخ من العجينة وتصب في المقلاة وتفرد قليلا وتترك على نار خفيفة جداً حتى
تظهر الثقوب على سطحها ، ثم ترفع و تتابع العملية حتى تنتهي مقدار العجينة .
تحشي بالموز أو اللوز أو القشطة وتقلى في الزيت ، ثم ترش علسمبوسة رمضان


المقادير

مقادير العجينة
3كاسات كبيره دقيق أبيض.
2/1 كأس كبير سمنة فارم أو زيت .
ملح
من 2/1 الى 4/3 كأس ماء دافئ.


الحشوة:

2/1 كيلو لحمه مفرومه .
2بصلتين مبشورتين .
2 بيضتين مسلوقه .
2/1 حزمه بقدونس .
2/1 حزمه شبت .
فلفل أسود .
ملح.

طريقة

ينخل الدقيق في وعاء عميق مع ذره الملح و يضاف الزيت أو السمنه و الماء
و تعجن العجينه جيدا و تغطى و تترك لمده ساعه تقريبا.
تخلط اللحمه المفرومه بالبصل و البهارات في مقلاه على النار مع تقليبه جيدا حتى يجف الماء و ينضج .
يسلق البيض و يبشر مع اللحمة.
يفرم البقدونس الى قطعا صغيره جدا و كذلك الشبت يقطع الى قطعا صغيره و يضاف اللحمه المفرومه .
تقسم العجينه الى كور صغيره ثم تفرد بالنشابة و تحشى بمقدار ملعقة طعام لكل دائره و تقفل
جيدا و تضفر أو تقطع بقطاعه السنبوسك ثم توضع في صينيه مدهونه بالزيت
ثم بعد ذلك تقلى في الزيت الحار ثم توضع على ورق نشاف .
يها الشيرة وصبح جاهزة للتقديم .

وبالعفية اتمنى ان ينال اعجابكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ساندى
عضوة متميزة
عضوة متميزة
avatar

عدد المساهمات : 357
تاريخ التسجيل : 26/05/2011
العمر : 18
الموقع : الاسكندرية

مُساهمةموضوع: رد: اكلات سهلة   السبت يونيو 25, 2011 12:46 pm

الاكله فعلا شهية الله يكرمك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
نجمة البحر
احلى عضوة
احلى عضوة
avatar

عدد المساهمات : 725
تاريخ التسجيل : 17/06/2011
الموقع : SOMEWHERE

مُساهمةموضوع: رد: اكلات سهلة   الثلاثاء يوليو 26, 2011 8:38 pm

مشكوووووووورهـ واااااااايد



ممكن نصير أنا وإنتي صدايج ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
عصفورة الكنارى
عضوة متفاعلة
عضوة متفاعلة
avatar

عدد المساهمات : 71
تاريخ التسجيل : 27/01/2012

مُساهمةموضوع: رد: اكلات سهلة   الإثنين يناير 30, 2012 4:40 am

اكيد يا نجمة البحررررر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
عصفورة الكنارى
عضوة متفاعلة
عضوة متفاعلة
avatar

عدد المساهمات : 71
تاريخ التسجيل : 27/01/2012

مُساهمةموضوع: رد: اكلات سهلة   الإثنين يناير 30, 2012 4:41 am

مرسى على الردود الجميلة [/b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
shoshoo
عضوة نشيطة
عضوة نشيطة
avatar

عدد المساهمات : 45
تاريخ التسجيل : 26/10/2011
العمر : 20

مُساهمةموضوع: رد: اكلات سهلة   الخميس فبراير 02, 2012 12:54 pm

تسلم الأيادي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
اكلات سهلة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات سبونج بوب سكوير بانتس :: منتدى الطبخ والحلويات-
انتقل الى: